Rólam

A nevem Titi Hajnalka  író, költő.

 Verseket, meséket, novellákat írok. Több pályázaton értem el szép eredményt, amelyekről az Eredményeim menüpontban írok bővebben. Számomra a legnagyobb öröm írni és írni : az álmokról, a valóságról, az érzelmekről.  Két csodálatos fiú édesanyja vagyok, ők alapozták meg meseírói tevékenységemet. 

A youtube csatornámon, amely Mesebolygó néven üzemel, hangos képes mesekönyvben mutatom be írásaimat, ahova szeretettel várok mindenkit.

A Dió magazinban publikálok, amit ezúton is szeretnék minden kisgyermekes család figyelmébe ajánlani. A gombra kattintva többet is megtudhatsz róla.


Életidézetem : "Szép ​mese az én életem, gazdag és boldog mese - írja Andersen önéletrajza elején. - Ha ifjúkoromban, amikor szegényen és egy szál magam nekivágtam a világnak, egy mindenható tündérrel találkozom, s az így szólít meg: - Válassz utat és célt, képességeidnek és értelmednek megfelelőt, s ahogy azt az e világi bölcsesség megkívánja, én őrizlek és vezetlek azon az úton - ha így szólt volna hozzám az a tündér, akkor sem élhettem volna boldogabban, okosabban és jobban. Életem története azt mondja majd el a világnak, amit nekem: van egy szerető Isten, aki mindent a legjobban igazít el." - Mintha én magam írtam volna ezeket a sorokat.


A Dió Magazin kiadványai még teljes tartalommal elérhetőek és letölthetőek minden kötelezettség nélkül!
Akit érdekel látogasson el honlapunkra és töltse le a kiadványunkat és élvezze tartalmát. Ezen tartalmak folyamatosan bővülnek ezért érdemes többször is ellátogatni hozzánk.
A magazinunk innen tölthető le: https://aranydio.com/magazin-letoltese

Szeretnéd, hogy a te versed, dalod, vagy meséd is itt legyen?

Küldd be nekünk a

momoradio1@gmail.com címre.


Kicsi Pákó kalandjai nyomtatásban is megjelent és jelenleg is megvásárolható. Ár . 1500 ft