Rólam


A nevem Titi Hajnalka  író, költő.

 Verseket, meséket, novellákat írok. Több pályázaton értem el szép eredményt, amelyekről az Eredményeim menüpontban írok bővebben. Számomra a legnagyobb öröm írni és írni : az álmokról, a valóságról, az érzelmekről.  Két csodálatos fiú édesanyja vagyok, ők alapozták meg meseírói tevékenységemet. 

A youtube csatornámon, amely Mesebolygó néven üzemel, hangos képes mesekönyvben mutatom be írásaimat, ahova szeretettel várok mindenkit.

A Dió magazin szerkesztője vagyok, amit ezúton is szeretnék minden kisgyermekes család figyelmébe ajánlani. Minden hónapban ingyen letölthető  ifjúsági- és ismeretterjesztő magazinnal jelentkezünk! Letöltés:Életidézetem : "Szép ​mese az én életem, gazdag és boldog mese - írja Andersen önéletrajza elején. - Ha ifjúkoromban, amikor szegényen és egy szál magam nekivágtam a világnak, egy mindenható tündérrel találkozom, s az így szólít meg: - Válassz utat és célt, képességeidnek és értelmednek megfelelőt, s ahogy azt az e világi bölcsesség megkívánja, én őrizlek és vezetlek azon az úton - ha így szólt volna hozzám az a tündér, akkor sem élhettem volna boldogabban, okosabban és jobban. Életem története azt mondja majd el a világnak, amit nekem: van egy szerető Isten, aki mindent a legjobban igazít el." - Mintha én magam írtam volna ezeket a sorokat.

Megjelent a verses kötetem!


Rendelés a lenti linkről:

Közel 150 verssel megjelent az első versgyűjteményem. 

Kezdetben én magam is örökké panaszkodó, bánatos ember voltam, s a kötet elején lévő verseim ilyen érzésekkel lettek átitatva. Az évek múlásával megismertem a spiritualitás tanításait, s megtanultam uralni a boldogtalanságot okozó negatív érzelmeket. Bevallom még mindig van mit tanulnom, a rossz gondolatokkal folytatott harc nem könnyű feladat. A tudatos életmód azonban sokat segített, és szeretném ezt a " tudást" olyanoknak is átadni, akiknek nincs idejük elmenni előadásokra, vagy nem szeretnek olvasni. A versek rövidek, időhiányban is akad egy- egy perc elolvasni őket, majd elgondolkodni az üzenetén.

Nagy szeretettel ajánlom ezt a kis kötetet mindenkinek, aki vágyik a szeretetre, és a lelki békére. A boldogság már ott van benned, csak meg kell találnod. Sosem késő!

Ára: 2835 ft


Kicsi Pákó kalandjai nyomtatásban is megjelent és jelenleg is megvásárolható. Ár . 1500 ft