Legfrissebb videók
 

Lackó majom Afrikában éli boldog mindennapjait legjobb barátjával Zsiráf Zsolttal. Egy nap azonban egy nem kívánt látogató férkőzik a bundájába, mégpedig egy apró bolha. Míg a bolha paradicsomi környezetben éli napjait, addig Lackónak rettenet minden nap, hiszen csipkedi reggeltől- estig. Hogy hogyan szabadul meg tőle? Megtudod, ha megnézed a...

Beckó vára

2019.08.03

Csodás fényben fürdik a Vág gyönyörű völgye,

Mesi meséje

2019.07.30

Mesebolygó rajzpályázatunkra érkeztek Bihardiószegről Szász Emese gyönyörű rajzai, amelyhez ígéretem szerint személyre szóló mesét írtam.

Mindenki fája

2019.06.22

Az erdő szélén volt egy csodaszép fa, amely olyan magasra nőtt, hogy az állatok csodájára jártak. Igyekeztek minél több időt rajta tölteni, de egy idő után mindenki a maga fájának érezte és ez bizony nem kis bonyodalmat okozott. Hogy kié is lett a végén a tulajdonjog, kiderül ha meghallgatod a mesémet.

Ha kislány vagy, biztosan vágytál már rá, hogy hercegnő lehess. Ámde a királylányoknak sem mindig könnyű. Így volt ezzel Emilia is, akit a szülei annyira féltettek, hogy még gyerekeket sem láthatott egész gyermekkorában.

Zenés erdőben egész nap zenélnek az állatok, nincs is gondjuk- bajuk, mindig boldogok. Mári a boszorkány nem tudja ezt az állandó bulizást elviselni, ezért egy varázsszert készít, ami megfékezheti az erdei zenebonát.

Nyuszika nagyon szomorú, mert a szülei sokat veszekednek. Minden álma, hogy az ő családja is békességben éljen, ezért elindul megkeresni a Kulcsos szigetet, hogy megtalálja a szülei szívéhez vezető kapu nyitját. Hogy sikerül- e a terve, megtudhatod, ha meghallgatod a mesémet!

Piri és Sanyi fiatal házasok. Piri jó háziasszony és sokat dolgozik a sárkány munkahelyen is. Míg Sanyi munka után, csak meccset néz, eszik és alszik, addig ő alig győzi a házi munkát. Egy nap aztán megelégeli párja nemtörődömségét és átmegy házisárkányba. De hogy mégis hogyan? Hallgasd meg a mesémet és megtudod!

Te hallottad-e már a szíved hangját? Van aki csak megérzésnek hívja, de valójában a lélek igy jelez nekünk, hogy az álmaink felé haladjunk, vagy csak az irányba, ahol boldogok lehetünk. Léna liba is hallotta a szíve hangját, s el is indult az ő sugallatára Meseországba, hogy valóban kövesse az álmait. De, hogy vajon jól tette-e kiderül, ha végig...