Jégkrémpálcikás ötletelő

2019.05.26


El sem tudod képzelni, mi minden készíthető jégkrémpálcikából! A forró, meleg nyári napokon, sokat fogyasztunk belőle, gyűjtsd össze és alkoss velünk!

A jégkrémpálcika mellett, néhány fa ruhacsipeszre lesz szükséged, festékre és univerzális ragasztóra. Díszítéshez használhatsz színes papírt. A csipesz zárt része a repülő orra, ide illeszd alul és fölül a szárnyakat. A nyitott részre kerül a farok. Cérnával felkötve szobadísznek is használhatod!

Ez itt már egy komolyabb változat a legügyesebbeknek. Szükséged lesz: kínai pálcikára, parafadugóra, 2 söröskupakra, festékre és univerzális ragasztóra. Az eredmény csodálatos!

 Fénykép ráma

Egyedi fotómontázst készíthetsz otthon. A jégkrémpálcikákat díszítsd kedvedre: színes papírral, festéssel, gyöngyökkel, színes ruhákat is ragaszthatsz rá. Szükséged lesz egy táblára, akár préselt is lehet. Vágd ki a képeket, amelyeket szeretnél kirakni a szobádban. Ettől kezdve már csak rá kell ragasztanod a táblára!

 Falusi házikó

Az igazán szorgos gyűjtögetők komolyabb feladattal is megpróbálkozhatnak. Gyönyörű falusi házikó készíthető akár belőle.

Szükséged lehet kínai pálcikákra, univerzális ragasztóra, festékre a pálcikák mellett. Ettől kezdve már csak a kézügyességedre lesz szükség!