Eredményeim
 

2018. augusztusától a Dió magazinban jelennek meg meséim, verseim. Régi álmom volt, hogy gyerek magazinnak dolgozzak, végre új ötletek születnek,és egyre lelkesebben folytatom a Mesemondó csatornám tökéletesítését.

Természetesen ezek után is írtam és próbálkoztam pályázatokon, de helyezést nem értem el. Azonban így gyarapodtak továbbra is az írásaim, és 2018-ban Madar Lili illusztrálásával bekerülhettünk, A kis pocaklakóval az Álomhajó című meseantológiába . Mindketten nagyon boldogok voltunk. A könyv megrendelhető a linkre kattintva.

A pályázat feltétele az volt, hogy olyan gyerekekről írjunk mesét, akik betegek vagy fogyatékosak. Én két mesét írtam a Kétbalkezes Csalampér-t, és a Csak egyetlen nap- ot, amely egy vak kislányról szólt. Mindkettő bekerült a legjobb 50- be. Én nagyon büszke voltam, mert rengetek pályamű közül történt a kiválasztás és sok jó mese nem jutott be....

Megosztott 2-ik helyezést értem el a Bakator című mesémmel, de a Kárpátok kincse című könyvbe ugyan ekkor, és ugyan itt még egy mesém bejutott , mégpedig a Csodák éjszakája.

Pali liba bánata - című mesémmel 2-ik helyezést értem el. A mese sajnos eltűnt a Ninimo oldalával együtt, amit nagyon sajnálok, mert annyira aranyos képregény volt. A boldogság azonban meg volt, és ez a legfontosabb.